Friske dadler

Meget lækre at spise naturel

- smager også godt i forskellige

   salater, kager m.m.

Chokoladekage med dadler

2,5 dl sigtet mel

1,5 tsk bagepulver

1,25 dl hakkede dadler

1,25 dl hakkede valnødder

1 tsk revet citronskal

1 dl olie

2,5 dl farin

2 spsk kakao

2 spsk lys sirup

1 æg

60 g mørk chokolade

 

 

Forvarm ovene til 180 grader.

Bland mel, bagepulver, dadler og valnødder og citronskal.

Lav en forbydning i midten.  

Bland olie, farin, kakao og sirup i en gryde og rør rundt ved svag varme til alt er smeltet og sukkeret opløst.

Afkøl.

Pisk æggene i.

Kom olieblandingen ved melblandingen og bland godt.

Hæld dejen i en smurt form og bag i ca. 25 minutter.

Smelt chokoladen og hæld den i en tynd stråle over kagen.